Verhuizing
Aanstaande donderdag 24 januari 2019 is het eindelijk zo ver. Vijftien jaar na de eerste ontwikkelingsplannen voor het Laakhavengebied, zal de Koffieboot verplaatst worden naar Verheeskade 20, in het verlengde van de Lulofsstraat. Donderdag zijn wij gesloten en hopen wij alles technisch in orde te krijgen, zodat wij vrijdag al weer geopend kunnen zijn.

Voorgeschiedenis
Koffieboot de Laak lag sinds 1978 aan de Calandkade en was daarvoor ook dichtbij diverse locaties gevestigd (Binckhorst, Calandplein). Al 58 jaar is Koffiehuis de Laak een begrip in Den Haag met veel trouwe klanten uit regio Den Haag en ver daarbuiten.

Bereikbaarheid en parkeren
Op de nieuwe locatie zijn we bereikbaar vanaf de centrumring door bij de Gamma af te slaan of vanaf de Neherkade ter hoogte van (de rotonde boven de Neherkade aan) het Leeghwaterplein, zoals de blauwe, gele en groene routes op de plattegrond zijn weergegeven.
Door de bouw was het parkeren aan de Calandkade voor ons allemaal moeizaam geworden. Gelukkig hebben we aan de Verheeskade meer parkeermogelijkheden. Let wel op, nog steeds betaald parkeren van 09.00 – 24:00u.

Toekomst
We gaan u nog vele jaren van dienst zijn, en we gaan op de nieuwe locatie zeker nieuwe ideeën krijgen. Zo maken wij ons bijvoorbeeld hard voor een terras op het water. Dan we kunnen in de toekomst een hengeltje uitgooien.
Kortom, we hebben er zin an!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *